изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 06:25 EEST
ЛЮБО ОТ "ТЕ" И АНДРЕЙ СЛАБАКОВ ВЛИЗАТ ПОД ЕДИН ПОКРИВ С РОМИ    
НовиниСъвсем скоро Нова телевизия пуска интересен социален експеримент, който ще провокира и ще разсмива. „Шатра” е името на най-новия реалити формат, а уникалното в него е, че ще събере под един покрив известни български личности с четири големи ромски фамилии. Освен че ще забавлява зрителите, „Шатра” ще разкрива и начина на живот на ромите в България, неговата пъстрота, простота, веселие и проблеми.

 В рамките на няколко дни български звезди ще трябва да живеят в ромската общност, като се съобразяват с правилата, обичаите и реда в семейството
Първите, които ще влязат в „Шатра“, са попмузикантът и артист Любо от „Те“, режисьорът, сценарист и актьор Андрей Слабаков и ко-водещата в „На кафе“ Диляна Маринова-Джуджи.
Реалити форматът ще разкрие могат ли известните личности да живеят с ромските си домакини под един покрив и на какво могат да се научат един друг. За първи път „Шатра” се излъчва в Румъния, където постига изключителен успех, а след това в Сърбия.
 


Сходни връзки

ЛЮБО ОТ "ТЕ" И АНДРЕЙ СЛАБАКОВ ВЛИЗАТ ПОД ЕДИН ПОКРИВ С РОМИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди