изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 04:30 EEST
Разстреляха мафиотски бос в центъра на Москва (ВИДЕО)    
По света Най-известният в Русия и страните от ОНД мафиотски бос Аслан Усоян – Дед (Дядо) Хасан бе гръмнат с един изстрел от снайпер в центъра на руската столица.


Случайна жена също е станал жертва на огъня на неизвестния нападател.

“В резултат на стрелба, станала пред ресторант в центъра на Москва мъжът е откаран в реанимацията на столичната Боткинска болница, където по-късно умира”, съобщават от руското МВР. “По предварителна информация в крака е ранена и жена, минавала наблизо. На мястото на престъплението работи оперативна група”, допълват от полицията.

Според Lifenews.ru ранената е 30-годишната Марят Бикчурина. Куршумите са я улучили в бедрото и гърдите.

Очевидци твърдят, че откосът от снайпера (по предварителна информация е стреляно от покрива на близка сграда) е отнесъл половината глава на Аслан Усоян. Въпреки раните си, той бил все още жив и в съзнание.

Досие:
Аслан Усоян е роден на 27 февруари 1937 г. в Грузия. Капо ди тути капи на руския подземен свят, има завидно криминално досие.

Дед Хасан неведнъж бе обект на нападения. На 10 септември 2010 г. срещу него бе извършено поредното покушение – отново в центъра на Москва. Дядо Хасан бос бе в болница с опасност за живота. Аслан Усоян бе настанен в същата Боткинска болница, където днес почина от раните си.

След убийството на Вячеслав Иванков – Япончик Дед Хасан стана най-влиятелната фигура в руския ъндърграунд, занимаващ се с наркотици, хазарт и проституция.
Под негов контрол е хазартният бизнес в Москва и Краснодарския край.

Знае се, че Дед Хасан е имал проблеми с арменски престъпни групи, намиращи се в Украйна. В последно време се е разгорял конфликт и с друг ключов играч от подземния свят – Тариел Ониани, който момента излежава 10-годишна присъда.
Войната между клановете избухнала, след като Ониани решил да поеме контрола на хазарта в Москва и Краснодарск, където през 2014 година ще се проведат Олимпийските игри.

В същото време Дед Хасан и негови сподвижници обсъждали как да наложат контрол върху средствата, отпускани за провеждане на Олимпийските игри.

Дед Хасан е свързан тясно и с дейността на петролната империя ЛУКойл. Изключитeлно близък негов приятел и партньор в бизнеса е Генадий Богомолов, известен още като Богомол. Смята се, че именно той контролира дейността на ЛУКойл по „поръчение” на тюменските структури от неофициалната столица на компанията град Когалим, Западен Сибир.

Дед Хасан и Богомолов инспектирали поделения на ЛУКойл, следели отговорни служители да не крадат, както и за работата на фирми в сянка, които действат в полза на петролния гигант.

Групировката „Хасан” действа в различни райони на света между които САЩ, Холандия, Балканите, Белгия и Израел. Прането на пари е една от основните дейности. http://www.blitz.bg

 
 


Сходни връзки

Разстреляха мафиотски бос в центъра на Москва (ВИДЕО) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди