изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 10:10 EEST
Румънските власти поискаха ареста на Евелин Банев и Радослав Атанасов за трафик на колумбийски кокаин    
По светаБукурещ. Румънската прокуратура поиска ареста на двама българи, заподозрени за това, че са ръководили една от най-големите европейски мрежи за трафик на кокаин от Колумбия в Европа, съобщиха румънски медии.


От прокуратурата заявиха, че Евелин Банев и Радослав Георгиев, които в момента са задържани в Италия по други обвинения за трафик на дрога, са замесени в контрабандата на пратка от 50 кг кокаин на стойност 6 милиона евро, която е била заловена в Румъния през април 2012 година.
Колумбийци, румънци, българи и италианци са били част от престъпната мрежа, която е внесла от Южна Америка стотици килограми кокаин чрез яхти, товарни кораби и катери.
Смята се, че престъпната група е свързана с групировката Революционни въоръжени сили на Колумбия (ФАРК) и с наркокартели.
http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

Румънските власти поискаха ареста на Евелин Банев и Радослав Атанасов за трафик на колумбийски кокаин | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди