изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 12:59 EEST
Индийци искат 4 и 5-звездни хотели в Албена, впечатлени са от красивия плаж в курорта    
Туризъм

Над 40 туристически компании проявиха сериозен интерес към курортен комплекс „Албена” в първия ден на стартиралото днес туристическо изложение в индийската столица Делхи SATTE 2013, съобщават от пресцентъра на компанията. Местните туроператори са впечатлени от красивия плаж, прекрасната природа и от възможността на курортния комплекс да организира конгресни, спортни мероприятия и фестивали. Предимство е, че в лицето на една компания нашите гости имат целия набор от услуги – транспорт, настаняване, плаж, тиймбилдинг програми, качествена храна, забавления и др.

IMG 0906IMG 0875IMG 0850



 Интерес има и към комбинираните обиколни пътувания България – Румъния и България – Гърция – Турция. Туроператорите и посетителите са впечатлени най-вече от възможността освен да опознаят България като нова дестинация, но и да обиколят съседните балкански държави с интересните маршрути. Мероприятието в Делхи е предназначено за професионалисти в туризма”, съобщава от индийската столица Красимира Стоянова – мениджър в отдел „Маркетинг” в курортния комплекс. Тя посочва още, че най-много запитвания има за индивидуални посещения и за настаняване в хотели с 4 и 5 звезди. На щанда на България в Делхи се представят общо 4 туристически компании, както и министерството на икономиката, енергетиката и туризма. Страната ни участва за първи път, а огромният успех на мероприятието се дължи на отличната организация на посолството на България в Индия и най-вече на търговския представител Стефан Йонков. Освен участието в борсата той е подготвил голяма програма с посещения на корпоративни мероприятия и официални вечери, организирани от водещи туроператори.

В първия ден на изложението лично посланикът ни Борислав Кьосев посети щанда на България, като сподели: „Щастлив съм, че за първи път Албена е представена на най-голямото изложение в Индия. Надявам се присъствието на най-голямата туристическа компания в България да доведе до увеличаване на дела на индийските туристи в страната ни. Индийците могат да бъдат спечелени с гостоприемство, много добро отношение, природа, хубава храна, вино, историческа забележителност. България досега не беше много популярна дестинация за индийците. Участието на български компании на изложението е една много важна стъпка за увеличаване на дела на туристите. Радвам се, че още в първите часове на туристическата борса има игромен интерес към нашия щанд от страна на туроператори и журналисти, тъй като това е голяма реклама за страната ни”.

 

Руслан ЙОРДАНОВ

 


Сходни връзки

Индийци искат 4 и 5-звездни хотели в Албена, впечатлени са от красивия плаж в курорта | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди