изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:20 EET
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностПрез изминалото денонощие на територията на ОД НА МВР Добрич са регистрирани 4 криминални престъпления.

- На 16 януари в 15:30 часа в град Шабла, по улица „ВТОРИ ЮНИ”, автопатрул спират за проверка лек автомобил „Опел”, управляван от Д.И. (49г.) от град Шабла. При извършената проверка за алкохол с техническо средство е констатирано наличието на 2,75 промила в издишания от водача въздух. Взета е кръвна проба по надлежния ред. Д.И. е задържан с полицейска мярка за срок от 24 часа в РУП Шабла. По случая е образувано бързо полицейско производство.

 Контролните органи са съставили 31 акта и 16 фишa за констатираните от тях нарушения.

- На 16 януари в 07:50 часа на кръстовището на ул. „Н.Петков” с ул. „Батовска” в град Добрич е възникнало ПТП. Велосипедиста Т.В. (50г.), при извършване на ляв завой от ул. „Н.Петков” по ул. „Батовска, отнема предимството и се блъска в предна лява част на движещия се по пътя с предимство лек автомобил „Фиат” с добричка регистрация. Вследствие на настъпилото ПТП, велосипедиста е настанен в „Неврохирургия” при МБАЛ – Добрич с контузна рана на главата, за наблюдение, без опасност за живота. Двамата участници в ПТП са изпробвани с техническо средство за употреба на алкохол, като цифровата индикация е с отрицателен резултат. Взети са кръвни проби по надлежния ред. На велосипедиста е съставен акт за установяване на административно нарушение.

 На територията на ОД НА МВР Добрич няма регистрирани пожари.

17.01.2013 г.       ОД НА МВР ДОБРИЧ

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди