изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 13:39 EEST
Русия отказа виза на екс-началника на Гуантанамо    
По света Русия не е издала входяща виза на един от високопоставените американски военни – на началника на скандално известният затвор Гуантанамо. Това заяви днес първият зам.-министър на външните работи на Русия Адрей Денисов, предават руските средства за масова информация.

“Светът днес” припомня, че филтърът, ограничаващ влизането на някои американци от САЩ на руска територия, е активизиран.

“Светът днес” съобщава, че в списъка “ Дима Яковлев” вече фигурират 60 гражданина на САЩ. Още през декември в черния списък имаше 11 американски длъжностни лица, които имат общо с най-груби нарушения на правата на човека в базата Гуантанамо и в тайните спецоперации на ЦРУ в Европа, където е прилагано насилие над задържаните.

Сега Министерството на външните работи на Русия прибави в този списък още 49 нови длъжностни лица и редови граждани на САЩ, които условно могат да се разделят на три категории: първа – съдии, следователи, агенти на специалните служби; втора – американски родители, виновни за издевателствата и смъртта на осиновените от тях руски сираци, съдии, произнесли се неадекватно по дела от този род, и психиатри, твърдящи, че осиновените от американци руски сираци имали вродени уродства и сериозни отклонения в развитието си, което уж било причина за смъртта им. http://worldtodaybg.com

 


Сходни връзки

Русия отказа виза на екс-началника на Гуантанамо | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди