изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 09:27 EEST
ОФИЦИАЛНО: Валери Божинов премина във Виченца    
СпортБългарският национал Валери Божинов напусна Верона и се присъедини към друг отбор от второто ниво на италианския футбол в лицето на Виченца.


Бившият нападател на Фиорентина и Ювентус вече започна тренировки с клубния си отбор и от официалния сайт на тима го обявиха за ново попълнение.

Отбелязва се обаче, че Бож още не е подписал договор с тима, което обаче според клубното ръководство е чиста формалност.

Валери Божинов взе екипа с номер 9 в тима и ще остане в него до лятото на тази година, след което ще трябва да се завърне в Спортинг, клубът който държи правата му.

Очаква се от Спортинг да подпишат сделката и едва тогава и Божинов ще може официално да парафира с тима до края на сезона.

Името на Божинов в последно време бе спрягано с много клубове.

Заговори се дори и, че Ботев Пловдив иска да го привлече в редиците си, но в крайна сметка нападателят избра своето решение.

Виченца заема 20-ото място в Серия "Б", но отборът цели да се спаси от изпадане. Божинов от своя страна само може да се надява да получава повече шансове за изява.

При досегашния си престой във Верона Божинов рядко играеше и напускането му бе логичен ход.

 


Сходни връзки

ОФИЦИАЛНО: Валери Божинов премина във Виченца | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди