изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 05:42 EEST
Цветан Цветанов призна: Пистолетът срещу Доган е засякъл    
НовиниИмало е опит за произвеждането на два изстрела с газовото оръжие, но след това то е засякло, заяви пред журналисти вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов. Много неприятен е моментът, че един български турчин е нападнал лидера на ДПС, но нека да не преекспонираме събитията, каза още той.

“Полицейските служители са били извън сградата и след това е било договорено НСО да поеми охраната, а те са я поели, защото преди това е имало сигнали, че животът му е в опасност. Но органите на реда са били отвън, защото те не трябва да се набиват на очи при провеждането на политически мероприятия и да нагнетяват обстановката”, обясни вътрешният министър.

Много неприятен е моментът, че един български турчин е нападнал лидера на ДПС, но нека да не преекспонираме събитията, каза още вицепремиерът.

Оръжието, което е използвал Октай Еминмехмедов, е газово и в момента се извършва оглед. Нападателят е имал е един пистолет и два ножа в него. Цветанов заяви също, че имало опит за произвеждането на два изстрела с газовото оръжие, но след това то е засякло.


Според МВР-шефа нападателят има административна глоба, която му е наложена през 2010 г. в Кюстендил за притежаване на наркотични вещества. През 2011 г. пък е оказал съпротива на органите на властта. Има прояви за грабежи и хулиганство. В момента са назначени експертизи. Взети са кръв и урина, за да може да се види дали има наличие на наркотици в организма, поясни Цветан Цветанов.

“Това, което е притежавал като бадж, е от Младежката конференция през 2012 г. и сега проверяваме списъците, за да видим дали е бил член на партията”, допълни още шефът на МВР.

По думите му НСО отговаря за цялата охрана вътре в залата. В момента се установява защо не са проверени хората, които са влизали в залата.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Цветан Цветанов призна: Пистолетът срещу Доган е засякъл | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди