изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 23:07 EEST
Бригаден генерал Тодор Коджейков: НСО не отговаря за организацията по охрана на мероприятието    
Новини

София. Националната служба за охрана - НСО не отговаря за организацията по охрана на мероприятието. НСО не е ангажирана с охраната на този форум. Това каза на пресконференция в НДК бригаден генерал Тодор Коджейков, началник на Националната служба за охрана, предаде репортер на Агенция „Фокус”.



 „Трябва да се видят записи, да се анализира. Трябва да се направи анализ и да се види времето, мястото, където са седели хората, за колко време са стигнали до нападателя. По отношение на сигурността на охраняваното лице, всеки служител в зависимост от местонахождението, от неговата преценка за сигурността на ВИП-а, прави необходимите действия”, добави Коджйеков.
„Ще бъдат направени необходимите изводи и ще се вземат необходими мерки по компетентност на осигуряване на охрана на Ахмед Доган. Има писма и документи, в които е записано кой отговаря за охрана на мероприятието”, добави бригаден генерал Тодор Коджейков.
По думите му - НСО е получило писмо от ДПС, че на 19 януари ДПС ще проведе своята Осма национална конференция в Зала 3 на НДК.
„Гостите и делегатите от страна и чужбина ще бъдат настанени еди къде си. Поканени са еди кой си и еди как си. Вътрешната охрана на пунктовете за пропуск на гостите и делегатите ще се осъществи от страна на фирма „Крон”, охраняваща сградата на НДК.
По думите му - трябва - наши хора с рентгени и апарати, които проверяват за оръжие и взривоопасни вещества, да бъдат проверявани такива хора, които бъдат подавани от самите организатори или от фирмата, която прави пропускателен режим, когато има обемисти багажи, съмнения за хора, които имат по-голям багаж или са с по-обемисти палта.
Трябва да се вземе записът направен по живото предаване да се анализира ситуацията как и по какъв начин е преминало лицето и е стигнало до Ахмед Доган.
Няма как да се каже колко служители са охранявали Доган - каза Коджейков.
Яница ТАНЕВА

ЛИДЕРЪТ НА ДПС АХМЕД ДОГАН Е НАДАПАДНАТ НА СЦЕНАТА С ПИСТОЛЕТ /ВСИЧКО ПО СУЧАЯ/

 


Сходни връзки

Бригаден генерал Тодор Коджейков: НСО не отговаря за организацията по охрана на мероприятието | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди