изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 08:51 EEST
Предпочитам Еърбъса на Ахмед Доган пред Боинга на Бойко Борисов, се казва в поздравлението на Греъм Уотсън    
ПолитикаСофия. Не забравяйте какво се случваше по тодорживково време. Не позволявайте на Бойко Борисов да прави същото, това се казва в поздравлението на Греъм Утосън, председател на Европейските либерали и демократи, представено на Осмата национална конференция на ДПС от евродепутата Метин Казак, предаде репортер на Агенция “Фокус”.

В моята страна има известни опасения по отношение на емиграцията от България през следващата година, но хората емигрират основно – ако нямат надежда. Това, което ме впечатлява най-много във вашата страна, са възможностите, които тя може да предложи на своя народ; възможнотите в образованието, третият най-бърз широколентов интернет в света. Половината от вашето население използва интернет. Имате огромни възможности в използването на възобновяеми енергийни източници, се казва в поздравлението на Греъм Уотсън.
Там, където другите виждат само проблеми, либералите виждат възможности, се казва в поздравлението на Греъм Уотсън.
България има нужда от визия, за да може да се възползва от тези възможности, а Борисов е сляп за тези възможности – се казва в поздравлението на Греъм Уотсън.
Бойко Борисов ми напомня за новия самолет - дриймлайнер, всичко изглежда прекрасно, има прекрасна визия, но съвсем скоро се констатира, че този самолет има огромни проблеми с безопасността и трябва да бъде изваден от употреба. Е, при това положение - предпочитам Еърбъса на Ахмед Доган пред Боинга на Бойко Борисов - се казва в поздравлението.
Вярвам, че имате визията, от която България има такава огромна нужда; очаквам с нетърпение вашите избори тази година и европейските избори следващата година. Нека отпорът срещу Бойко Борисов да започне, завърши поздравлението на Уотсън.

ЛИДЕРЪТ НА ДПС АХМЕД ДОГАН Е НАДАПАДНАТ НА СЦЕНАТА С ПИСТОЛЕТ /ВСИЧКО ПО СУЧАЯ/

 


Сходни връзки

Предпочитам Еърбъса на Ахмед Доган пред Боинга на Бойко Борисов, се казва в поздравлението на Греъм Уотсън | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди