изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 17:59 EEST
ДПС-Бургас: Нападателят не е от нашите    
ПолитикаМладият мъж, който заплаши с пистолет лидера на ДПС Ахмед Доган – Октай Хасанов Енимехмедов, е бивш боксьор, тренирал и се е състезавал за Спортен клуб „Победа-Черноморец”. Той е брат на небезизвестния бургаски талант Метин Енимехмедов. Метин се прочу след като преди години спечели червеното ферари на Слави в шоуто “Танцувай с мен”, а в последния сезон на реалити формата “България търси талант” 2 стига до финала.


По-малкият му брат, 25-годишният Октай, е V-ти курс студент в Университета по архитектура. За него от полицията твърдят, че е стар техен познайник. Бил е арестуван за хулиганство, нападение и побой, каза директорът на ОД на МВР-Бургас комисар Милен Димитров.

През 2008-ма двамата братя и още един техен авер бяха задържани за побой над двама мъже пред кафе "Малибу". В края на юли 2011-а пък двамата станаха основни герои в мелето в "Буда бар". Тогава Октай се връщал от сватба и бил почерпен, но не е бил пиян. Братята обвиниха тогава гардовете на двете заведения, че са ги предизвикали. Обикновено обиждали Метин, че се прави на важен и че Ферари-то, което спечели в телевизионното шоу на Слави, не било по джоба му.

Когато са в Бургас, момчетата живеят при родителите си в бл. 24 на бургаския жк „Славейков”. Родителите им са пенсионери и нямат големи финансови възможности. Вчера двамата се бяха заключили в апартамента си и никой от тях не отвори вратата, чуваше се само лаят на кучето им. Безмълвни останаха и съседите им от етажа.

Възрастна жена от блока сподели, че познава Октай и Мехмед като кротки момчета. Тя не вярвала Октай да е способен на убийство. Не допуска, че той сам е вземал решението за такъв опит.

Момиче от първия етаж каза, че познава Октай от години, добри приятели са и той не се занимава с дрога или побоища. „От вас чувам, че е криминално проявен”, каза момичето.

От бургаската централа на ДПС заявиха, че Октай Енимехмедов не е бил делегат от Бургаска област. Делегатите от Бургас са четирима – Шерафет Мехмед, Селим Иса, Насри Узун и Зияд Ел Мастри.  http://factor-bs.com

ЛИДЕРЪТ НА ДПС АХМЕД ДОГАН Е НАДАПАДНАТ НА СЦЕНАТА С ПИСТОЛЕТ /ВСИЧКО ПО СУЧАЯ/

 


Сходни връзки

ДПС-Бургас: Нападателят не е от нашите | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди