изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 11:35 EEST
Сензация! Барса с първа загуба за сезона    
СпортРеал Сосиедад сензационно обърна 10 от Барселона с 3:2 в среща от 20-ия кръг на Примера дивисион и нанесе първа загуба на каталунците за този сезон. Така тимът от Сан Себастиан прекъсна серията на своя съперник от 10 победи на чужд терен и 12 успеха за първенство въобще. Гостите играха с човек по-малко на терена от 56-ата минута, когато Жерард Пике получи втори жълт и съответни червен картон.

Двубоят на „Аноета” започна страхотно за гостите и никой не очакваше, че домакините ще са способни поне на частичен обрат. Още в 7-ата минута четирикратният носител на „Златната топка” Лионел Меси се възползва от пас на Андрес Иниеста и изведе каталунците напред за 0:1. В 25-ата минута Дани Алвеш асистира на Педро за 0:2 и в този момент всички изглеждаше така, сякаш каталунците вече са си гарантирали 13-ия пореден успех в Примера дивисион.

В 41-ата минута обаче домакините се върнаха в мача, след като мексиканският национал Карлос Вела даде страхотен извеждащ пас към уругвайския халф Гонзало Кастро, който намали на 1:2.

След почивката в 56-ата минута Барселона остана с човек по-малко на терена, след като Жерард Пике получи втори жълт и съответно червен картон. Домакините се възползваха от числения си превес и в 63-ата минута резултатът в мача бе изравнен, след като аржентинецът Хавиер Масчерано си вкара злощастен автогол за 2:2.

Последва еуфория в редиците на Реал Сосиедад за около 10 минути, но след това макар и с човек по-малко каталунците отново взеха инциативата и тръгнаха в атака да търсят победата. Домакините обаче изчаха своя звезден миг и в първата минута на добавеното време на срещата Карлос Мартинес изведе Иманол Агирече, който направи обрата пълен за 3:2 и донесе победата за своя тим.

След победата си Реал Сосиедад събра 29 точки в актива си, но остава на девето място във временното класиране. Въпреки първото си поражение за сезона Барселона е непоклатим на върха с 55 пункта.

http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Сензация! Барса с първа загуба за сезона | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди