изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 21:10 EEST
Бойко Борисов за Ахмед Доган: Така беше канонизиран за вечни времена за ДПС    
НовиниСофия. Той (Доган, бел.ред.) налага езика на омразата. Когато спечелихме изборите, той ни даваше една година, две години. Станишев каза, че ще ни отстрани не по мирен начин. Призовава - да не се признават избори. Това каза премиерът Бойко Борисов на въпрос за това, че в доклада си Ахмед Доган заявява, че управлението на ГЕРБ е диктатура, предаде репортер на Агенция “Фокус”.

По думите на Борисов - хората в България много ясно знаят - кой от нас какъв е. И тази поговорка „крадецът вика „дръжте крадеца” изключително е важно да се помни от българите. Нима забравиха - кога биеха миньорите и ги размазваха по асфалта? Нима Станишев забравя, когато пред парламента пребиха маса депутати и маса хора?
Не помнят ли, когато Даниел Вълчев и Орешарски нарекоха българските учители „седянка” и кога ще я разтурят? Тези ли са точно демократите? Ако не беше този инцидент, нямаше да знам, че има конгрес, камо ли да се интересувам от доклада му какво пише. Той ни пророкуваше, че до 2 години ще ни свалят. Само че вместо да ни свалят, ние строим завод след завод, метро след метро, магистрала след магистрала – каза Борисов.
На въпрос за това, че Доган го обвинява в диктатура, Борисов заяви: Всеки агент на Държавна сигурност би го направил.
На въпрос - дали има връзка между оттеглянето на Ахмед Доган и опита за покушението, Борисов каза: „Затова част от Вас тиражират, а и някои политически партии - говорят за подобен сценарии. Защото така действително беше канонизиран за вечни времена за ДПС”.
На въпрос – дали случилото се ще помогне на ДПС за изборите, Борисов каза „Всяка партия търси свои начини да се стяга. В същото време аз съм убеден, че огромно количество от българските граждани ще оценят срещу какви противници ГЕРБ е отстоявал интересите на българските граждани. Така че съм убеден, че ще има и обратен ефект”.
По повод опита за атентат, Борисов каза: Реакцията, която наблюдавах внимателно, на г-н Доган беше - на изненада в първия момент, и - изключително точно, като обезвреждане и излизане от ситуацията. Вярно, че нападателят отиде в другата посока след това. По думите на Борисов - следствените органи правят много за разследването на нападението.
„Важно да се знае, че това момче е доста образован човек - 5-ти курс във ВИАС – това е доста сложен институт. Участвал е в учредителни събрания на партията на Касим Дал от това, което знам. Доста активен е в мрежите с това, че не одобрява политиката на Ахмед Доган. Говорил е доста пред психолозите през нощта, разказвал е много неща. Надявам се, че с времето всичко това ще бъде изяснено. Той най-ясно го е описал в писмото, което е оставил. Има оставено писмо до майка си, ако не ме лъже паметта”, каза Борисов.
По думите му, ако не е бил служителят от НСО да легне върху него, нямаше да се отърве жив от начина, по който с токовете на обувките го ритаха по главата.
Мария КАЛОЯНОВА

ЛИДЕРЪТ НА ДПС АХМЕД ДОГАН Е НАДАПАДНАТ НА СЦЕНАТА С ПИСТОЛЕТ /ВСИЧКО ПО СУЧАЯ/ 

 


Сходни връзки

Бойко Борисов за Ахмед Доган: Така беше канонизиран за вечни времена за ДПС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди