изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 09:39 EEST
ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ за периода 21–24 януари 2013 г.    
Времето

В понеделник ще е предимно облачно. Вятър от юг-югозапад умерен до силен. Минимални температури от 0 до 5 градуса, максимални 7 до 12.

Котката Соня е от Русия. Тя вече си има своя рожба, но това не й пречи изобщо да се колебае и осинови 4 невръстни таралежчета. Последните са останали без майка.Най-старият праисторически град в Европа се намира у нас – това е Провадия-Солницата. Комплексът възниква около 4700 г. преди Христа.Църквата "Успение на Пресвата Богородица" в с. Черна



Във вторник ще е облачно с валежи от дъжд, преди пладне главно над северните райони. Вятър от юг умерен до силен , ще обръща от запад до север и ще отслабва до умерен. Минимална температура 5-10 градуса, максимална 8-13, но ще нахлува студен въздух и следобед температурите ще се понижават. През нощта валежите ще продължат, ще преминават в сняг и са възможни поледици.

В сряда ще е предимно облачно с превалявания главно над южните райони от предимно от сняг и на места са възможни поледици. Вятър от североизток умерен. Температури от минус 3 до 2 градуса.

В четвъртък ще е облачно, почти без валежи. Минимални температури от минус 5 до 0, максимални от минус 2 до 3. Вятър от изток слаб.

 Вълнение на морето в началото ще е 3-4 бала, но ще отслабне и след 19-ти най-често ще е 1-2 бала. Температура на морската вода 4-6 градуса.

 

Деж.синоптик: И.Куюмджиев

 

Национален институт по метеорология

и хидрология при БАН - филиал Варна

 


Сходни връзки

ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ за периода 21–24 януари 2013 г. | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди