изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 08:10 EEST
УЧЕНИЦИ И УЧИТЕЛИ ОТ ФСГ "В. ЛЕВСКИ" НА ПОСЕЩЕНИЕ В МЮНХЕН    
Новини

От 9 до 15 януари на посещение в Мюнхен, Германия бяха двама преподаватели и три ученички от ФСГ ”Васил Левски”. Те взеха участие във втората работна среща по проект „Регионална и културна идентичност на младите хора в епохата на глобализацията”. Проектът се осъществява по секторна програма „Коменски”.



Темата на срещата бе „Религия”. В Мюнхен българските ученички Стефани Станкова от 12 б клас, Милена Милева и Ирена Димитрова от 11 в клас представиха своя презентация за вероизповеданията в България, както и религиозна карта на страната, взеха дейно участие в работата на срещата и в заснемането на филм на младежка тематика. Презентацията им беше посрещната с голям интерес от партньорите от Германия, Естония, Норвегия, Белгия, Турция и Унгария. Представителките  на ФСГ ”Васил Левски”  получиха много поздравления за работата си. Освен това те взеха участие в много богатата културна програма на срещата, която включваше посещения на забележителностите на Мюнхен, между които на операта и футболния стадион „Алианц Арена”.

Следващата среща по проекта ще се проведе през март в турския град Самсун и ще бъде на тема „Национална кухня”. НДТ

 

 

 


Сходни връзки

УЧЕНИЦИ И УЧИТЕЛИ ОТ ФСГ "В. ЛЕВСКИ" НА ПОСЕЩЕНИЕ В МЮНХЕН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди