изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 12:33 EEST
Уникално! Футболист се изходи на мач във Висшата лига (ВИДЕО)    
СпортУникална случка се разигра по време на снощния двубой между Саутяхмптън и Евертън, завършил 0:0. Футболистът на домакините Джейсън Пънчън отиде по голяма нужда по време на мача, след което се завърна на терена.


В 69-ата минута на двубоя между двата състава се наложи лекарският екип да влиза на терена, за да окаже помощ на контузен играч. Камерите не уловиха кога Пънчън напуска терена, но за сметка на това ясно се видя, когато той се появи отново на игрището.

Мениджърът на Саутхямптън Маурисио Почетино подготвяше смяна, а в този момент от тунела изскочи Пънчън, който си бе титуляр. Джейсън бе хванат от камерите как си намества шортите, след което всички забелязаха и идиотската му усмивка, появила се изглежда след бъзиците, с които са го засипали неговите съотборници.

Днес сайтовете за споделяне на видео, както и редица издания пускат материал за случката, като заглавията са: “Пънчън излезе да се изс**е..” и подобни. В интернет се появяват постоянно снимки на 26-годишното крило, на които пише: “Първият играч, излязъл по време на мач, за да ходи по голяма нужда”! www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Уникално! Футболист се изходи на мач във Висшата лига (ВИДЕО) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди