изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 04:50 EET
СЕЛЕКЦИЯТА В ДОБРУДЖА ПРОДЪЛЖАВА    
СпортДвама футболисти със солиден опит в "А" и "Б" група се присъединиха към отбора на Добруджа. Това са 28-годишният халф Младен Стоев и 32-годишният нападател Николай Вълев. Първият е юноша на Локомотив (София) и е играл за столичните "железничари" в "А" група, както и за Локомотив (Мездра), Вихрен, Миньор (Перник) и Спортист (Своге).

Николай Вълев пък е дългогодишен състезател на Светкавица (Търговище), като е носил още екипите на Славия (София) и на варненските Спартак и Черно море.

От щаба на Добруджа информираха, че тази седмица се очаква да пристигне още един класен футболист. Целта пред спортно-техническото ръководство е всички нови играчи да бъдат в Добрич най-късно до края на месеца, за да могат да участват в контролните срещи. Както е известно, първата от тях ще е на 30 януари с втородивизионния тим на Калиакра. Три дни след това "жълто-зелените" ще премерят сили със състава на Несебър.

 


Сходни връзки

СЕЛЕКЦИЯТА В ДОБРУДЖА ПРОДЪЛЖАВА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди