изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 17:38 EEST
7 мита за секса    
Любопитно Хората най-често са конформисти и рядко се осмеляват да се усъмнят в неписани правила, наложени на първо място от бегли подшушвания, които с времето са се превърнали в ясно обособени митове. Рядко осъзнаваме как ставаме жертва на собствените си предразсъдъци, защото сме преценили, че мнението на мнозинството е мнение на отделния човек. От тази гледна точка, кои са 7-те най-разпространени митове за секса:

Жените получават оргазъм единствено при сексуален акт

Жените са същества със сложна анатомия и да се мисли, че има само един начин, за да се стигне до оргазъм, е ограничено. Много жени (както и много мъже) си мислят, че когато жената не получи оргазъм в очаквания момент, значи е фригидна. Реално погледнато 80% от жените имат нужда от различен вид стимулация, за да получат оргазъм.

Сексът е само физическа дейност

Много често забравяме значението на собственото си съзнание. Звуците, които чуваме, нещата, които виждаме, думите, които казваме, вкусовете, които усещаме – всичко това е свързано с удоволствието от сексуалния акт.

Звучен секс – по-голямо удоволствие

Факт е, че тишината рядко действа стимулиращо, когато става въпрос за секс, но това не означава, че трябва да стенем по холивудски пример. Човек не трябва нито да се въздържа, нито да се напряга прекалено – всичко идва естествено.

По-дълъг секс – по-качествен секс

Дори да продължи цяла нощ, не означава, че сексът е бил най-вълнуващият. Нито обратното – краткотрайните сексуални актове невинаги са несполучливи. Важно е да се задоволят взаимните желания и партньорите да се насладят на момента.

Еротичното бельо е задължително

Вкусовете на мъжете са много и най-разнообразни. Някои гледат повече дрехите и фантазират какво има под тях. Други пък предпочитат да не си губят времето с фантазии. Важното е жената да се чувства секси и удобно в собствената си кожа.

Ключът е в размера

Размерът е едно от нещата, които имат известно значение, но не толкова голямо, колкото желанието да се задоволят нуждите на партньорката, да се слуша и да се стимулира удоволствието й.

Нуждата от лубриканти означава липса на желание

Хормоните, възрастта и стресът могат да повлияят на естествената лубрикация. А това невинаги е свързано с желанията му.

http://www.az-jenata.com

Еротика/Erotica

 


Сходни връзки

7 мита за секса | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.17 секунди