изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 22:10 EEST
Моника: Чакам си нотариалния акт от Найденов    
Новини Чакам си нотариалния акт. Така Моника Йосифова отговори на обвиненията на земеделския министър Мирослав Найденов, че е придобила 140 дка край Камчия чрез заменки. Приятелката на соцлидера Сергей Станишев бе гост в "Шоуто на Слави" и хвърли светлина по скандалите, в които я забъркват.

Информацията, че притежава имоти край Камчия я заварила в Истанбул. "Собствената ми майка ми се обади по телефона и ме попита "Защо се занимаваш със заменки, как може, бе, мамо?" Това просто не е истина", обясни Йосифова, която обаче не смята да съди Найденов.

Тя разказа, че когато преди време обявила, че ще заведе дело срещу вицепремиера Цветан Цветанов, адвокатите й казали, че няма съд, който да го осъди. Не вярва, че това може да се случи и със земеделския министър.

Йосифова обясни, че фирмата й за PR и реклама е от 2001 г., когато била съпруга на банкера Венци Йосифов и не познавала Сергей Станишев. Относно скандала "Хохегер" тя коментира, че няма нищо нередно и укоримо в работата й с австрийския лобист. "През 2006 г. беше много важно да направим стъпки за подобряване имиджа на страната. Чуждата преса пишеше ужасни неща за нас - че тук има показни убийства, че правителството ходи с бронежилетки... Трябваше да се покаже обективен образ на България", мотивира се Моника.

Заради връзката си със Сергей Станишев трябвало да зареже работата за политически партии и държавни институции. Наложило се да откаже от поръчката на здравното министерство, която фирмата й спечелила през 2010 г.

"Това е цената, която плащам, защото съм направила избора на сърцето си. Искам да живея със Сергей, защото го обичам", призна Моника.

Майка й, която е от СДС, приела трудно новината, че ще има внуче от лидера на БСП. "Как може Сергей Станишев?! Аз изобщо не го харесвам!", казала тя на дъщеря си. После обаче си променила мнението, като видяла как се грижи за Моника и децата й. "Нарича го зет, но за политика не говорят", разказа Йосифова.

Въпреки че миналата година Станишев й предложи да се оженят, тя призна, че изпитва "мъничко страх" от брак, защото вече имала един зад гърба си. "Така нещата ни са много добре", каза половинката на червения лидер относно семейното им положение.

"Неочаквано добър баща, вече рядко се съветва с мен, но намира време да ми покаже отношението си, харесва всичко, което му сготвя", така тя описа живота си със Станишев.

По повод покушението срещу Ахмед Доган Йосифова коментира, че за съжаление то е засенчило голямата новина за оттеглянето на лидера на ДПС и е заглушило скандала със заменките.

Бойко пусна жената на Станишев по "Булсатком"

Интервюто на Моника Йосифова при Слави съвпадна с края на войната между bTV и "Булсатком", в която основен миротворец се оказа премиерът Бойко Борисов. Фесйсбук веднага реагира с виц по темата: "Бойко пусна жената на Станишев по "Булсатком".

Наскоро в интервю за "Всяка неделя" премиерът отбеляза, че Станишев има до себе си една изключително умна и комбинативна жена. "Тя е много по-опасен противник от него", каза Борисов за Моника Йосифова. http://www.standartnews.com

 


Сходни връзки

Моника: Чакам си нотариалния акт от Найденов | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди