изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 20:37 EEST
Дженифър Лопес и Андреа Бочели записаха дует    
КултураДженифър Лопес е специален гост в новия албум на оперния певец Андреа Бочели. Двамата записаха дуета "Quizas, quizas, quizas".

Аз те обичам, а ти мен вече не. Историята на песента разказва за невъзможната любов между двама души, които все не успяват да се разберат. През 2013 г. Андреа Бочели и Дженифър Лопес пеят нова версия на песента от 1966 г. Изненадващият дует по всяка вероятност ще съблазни почитателите и на двамата певци с доста различни стилове.

Италианският тенор държал особено да запише изненадващия дует с Джей Ло. Латино бомбата, която сега се е насочила към по-клубно звучене, имаше нужда от подобен тласък на кариерата си. Певицата показва за пореден път, че остава един от най-красивите гласове на латино музиката.

За 20-годишнината от началото на кариерата си Андреа Бочели ще подари на публиката си новия албум "Passionate" на 29 януари. В него, освен с Джей Ло, той споделя микрофона и с Нели Фуртадо, съобщават от БГНЕС. А благодарение на магията на технологиите Бочели е записал песен и с легендарната френска певица Едит Пиаф. http://life.dir.bg

 


Сходни връзки

Дженифър Лопес и Андреа Бочели записаха дует | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди