изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 09:05 EET
ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ за периода 25-ти – 31-ви януари 2013 г.    
Времето

През нощта срещу петък ще бъде облачно с валежи от дъжд. Вятър от югоизток умерен до силен, след полунощ ще се ориентира от югозапад и ще отслабне. Минималните температури ще са между 2 и 7 градуса. В петък времето ще запази характера си – ще е облачно и късно следобед ще завали над южните райони , а през нощта и над целия район.

033 Ерусалим / JerusalemЖената с най-големите бедра на земята е американка и носи името Микел Руфинели, пише inews.Тя е наддала килограмите си след раждането на детето си и обиколката на бедрата й е цели 250 см.Jillian Grace 03Карикатура: Станислав Колев

 



 

Сутринта вятърът ще е предимно от запад слаб до умерен, но през деня ще се ориентира от северна четвърт умерен до засилен. Максималните температури ще са между 4 и 9 градуса, по крайбрежието до 12-13.

През нощта  срещу събота ще е облачно с валежи, които ще са предимно от сняг, само над югоизточните райони ще бъдат от дъжд. Вятърът ще е от север-североизток умерен до силен и са възможни навявания. Количества валеж (за денонощието) ще са между 15 и 25 л/м². През деня ще е облачно с валежи от сняг. Вятърът ще е от север умерен до засилен. Минимални температури от минус 5 до 0, максимални от минус 3 до 2.

В неделя ще е облачно с валежи от сняг. Вятър от север-северозапад слаб до умерен, над североизточните райони засилен. Минимални температури от минус 7 до минус 2, максимални минус 4 до 1.

През нощта срещу понеделник ще продължи слабо да превалява сняг, но сутринта валежите ще спрат, а през деня облачността ще се разкъсва и намалява. Вятър от север-северозапад слаб до умерен, през нощта по северното крайбрежие – засилен. Температурите почти без промяна.

Във вторник ще има променлива облачност по-значителна над северните райони и там на места е възможен слаб сняг. Вятър от северозапад – слаб. Температури слабо ще се понижат.

В сряда ще има променлива облачност със слаб север-северозападен вятър. Температурите почти без промяна.

В четвъртък има променлива облачност по-значителна над северните райони и там е възможно слабо да превали сняг. Температурите слаб още се повишат.

 Вълнение на морето в началото ще е 2-3 бала, а на 26-ти ще се усили до 4 бала. На 27-ми по северното крайбрежие ще се усили до 4-5. След това ще отслабва и на 30-ти и 31-ви ще е 1-2 бала. Температура на морската вода 5-8 градуса.

Деж.синоптик: И.Куюмджиев

Национален институт по метеорология

и хидрология при БАН - филиал Варна

 


Сходни връзки

ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ за периода 25-ти – 31-ви януари 2013 г. | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди