изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 11:24 EEST
ЮНОШИТЕ НА ГЕНЧО ЦВЕТКОВ С ПОБЕДА №10    
СпортЮношите старша възраст на Добруджа 07 постигнаха десетата си поред победа в група 4 на държавното първенство по волейбол, съобщават от пресцентъра на клуба. Възпитаниците на Генчо Цветков надделяха безпроблемно с 3-0 гейма при гостуването си на Велики Преслав, като в отделните части надиграха домакините с 25:10, 25:16 и 25:11.


Най-резултатни за победителите бяха Стоян Христов и Иван Славков, реализирали по 15 т. за добричлии. В първия гейм наставникът на гостите пусна в игра титулярите в тази възрастова група, след което даде възможност на всички налични състезатели да вземат участие.
Победата за лидера в групата бе изкована от: Ивайло Калев, Доброслав Добрев, Жулиен Георгиев, Искрен Манев, Тодор Димитров, Иван Славов, Милен Минчев, Илия Петков, Георги Господинов, Стоян Христов и Николай Златев.
В сряда волейболистите на Добруджа 07 гостуват на основния си съперник за първото място в групата Черно море БАСК (Варна). Независимо от изхода на срещата и двата тима ще се класират за следващата фаза на шампионата.

 

 


Сходни връзки

ЮНОШИТЕ НА ГЕНЧО ЦВЕТКОВ С ПОБЕДА №10 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди