изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 02:35 EEST
Продължава разследването за убийството на обявената за издирване жена от Велинград    
Ред и сигурностПазарджик. Има сигурни доказателства за това, че е извършено убийството на 73-годишна жена, обявена за издирване от Велинград, но нямаме заподозряно лице. Работата на прокуратурата по случая продължава. Това каза за Радио "Фокус"-Пазарджик говорителят на Окръжната прокуратура в Пазарджик Снежана Стоянова по повод на коментарите, че за убийството е заподозрян бивш полицай.

Трупът на обявената за общодържавно издирване 73 годишна Стоянка Делкова от Велинград бе открит в местност по пътя за курорта Юндола. Тялото на жената е било изровено най-вероятно от животни, забелязани от граждани, като това е завело и криминалистите на мястото на инцидента. Главата на жертвата е била увита в найлон и завързана с въже за шията. Заключението след аутопсията е удушаване. Начинът, по който е открит трупът и наличните следи от насилие, говорят за предумишлено убийство, затова към момента се води наказателно производство срещу неизвестен извършител. Трупът на жената е бил разпознат от нейна близка, но за да бъде идентифицирана със сигурност, ще трябва да бъде направено и ДНК изследване. Жената обявена за издирване преди осем дни от нейни близки, като според заключението на патоанатомите смъртта е настъпила в период от един до два месеца преди откриването на трупа. Няма обвиняеми и обвинени лица към момента.
Албена ЖИЛЕКОВА
http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

Продължава разследването за убийството на обявената за издирване жена от Велинград | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди