изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:06 EET
Проф. Мирослава Кортенска: Любовницата на Игнатов стана доктор с научен труд за... слуховете!!!    
Общество Проф. Мария Попова -Шишеджиева пък взела 6-цифрена сума, за да разсъждава върху бельото като дискурс

Бойко Борисов взе главата на министъра на образованието Сергей Игнатов в понеделник. Премиерът е поискал оставката на Игнатов във връзка с извършената от Главния инспекторат на Министерския съвет проверка във фонд „Научни изследвания“. Игнатов депозира молбата си за напускане на поста и тя беше приета от министър-председателя. Борисов ще отправи предложение до депутатите в Народното събрание да гласуват персонална промяна в състава на правителството, като освободят от поста Игнатов. Няма шега, няма майтап – оказа се, че авторският реферат на спряганата за любовница на Сергей Игнатов Ева Христова носи заглавието... “Регламентирани и нерегламентирани слухове в едно учреждение”!!!, пише в новия си брой "ШОУ". За съжаление Христова ни най-малко не е “оригинално изключение” в научните среди. Както писа по-рано “ШОУ”, има далеч по-“уникатни” по “научен” принос теми, като например тази на проф. Мария Попова-Шишеджиева, която е взела 6-цифрена сума, за да разсъждава върху бельото като дискурс. Тя твърдяла, че с част от парите щяла да плати и парното на Гюзелев, за когото написа книга. Дали вече е похарчила тази част, ще се разбере скоро, когато стане публично известен 60-страничният доклад на Инспектората.

В него, както разбрахме, извращенията и финансовите нарушения вървели ръка за ръка с корупционни схеми и шуробаджанашки хватки.
Припомняме, че набедената за “крадла” проф. Мирослава Кортенска още през декември миналата година каза пред наш репортер в прав текст: “Аз отдавна искам оставката на Сергей Игнатов, който е обграден от “калинката” и ченге Рангел Гюров, от Христо Петров, който днес говори едно, утре - друго; от 30-годишната си съветничка Ева Христова, която кара много скъп джип и пътува с него по всичките му командировки в чужбина като незаменим съветник по науката и образованието.

Точно тя бе човекът, който лично зачеркна проекта за Русия на историка Искра Баева, за да пробутат един медиен проект за 400 000 лева. Може да разберете кой е корумпиран – аз, или приближеният на Игнатов Рангел Гюров, по вилата на Гюров на Азорските острови, на която министър Игнатов е чест гост за по 20 дена“.
След като избухна скандалът с Кортенска и тя бе отстранена от Изпълнителния съвет на фонда „Научни изследвания”, и случаят стигна чак до парламента, със сегашните оставки набедената професорка има повод да тържествува. Репортер на “ШОУ” я потърси за коментар.

ЧЕТЕТЕ РАЗКРИТИЯТА НА ПРОФ. КОРТЕНСКА ЗА СКАНДАЛНИТЕ ДАЛАВЕРИ НА ИГНАТОВ И ОБКРЪЖЕНИЕТО МУ В НОВИЯ БРОЙ НА "ШОУ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА

http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Проф. Мирослава Кортенска: Любовницата на Игнатов стана доктор с научен труд за... слуховете!!! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди