изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 06:19 EEST
СВЕТОСЛАВ ТОДОРОВ ПРЕД ЗАВРЪЩАНЕ В ПОРТСМУТ?    
Спорт34-годишният добричлия Светослав Тодоров е пред завръщане в Портсмут. Сензационната новина гръмна в авторитетния сайт football365.com, като изданието се позовава на цитати от изказвания на личния мениджър на бившия ни национал Лий Пейн. „Говорих с Тодоров и той е съгласен да се върне на „Фратън Парк".

По начина, по който водихме диалога, стана ясно, че е позитивно настроен към идеята. Така че топката е в полето на Портсмут и чакаме реакция от тяхна страна. Най-общо казано, стига в Портсмут да поискат това да се случи, то ще се случи и Тодоров ще се върне", заяви футболният агент. В материала добричлията е наречен легенда на Портсмут и е посочен като главен виновник за промоцията на тима във Висшата лига през 2003 г. със своите 26 гола в един от най-успешните периоди за клуба. В момента Портсмут е в Първа лига на незавидното предпоследно 23-то място във временното класиране. Тодоров е футболист на украинския Ховерла (Ужгород), където премина миналото лято. От началото на сезона той е записал общо 9 мача в украинската Премиерлига, 4 от които като титуляр.

 


Сходни връзки

СВЕТОСЛАВ ТОДОРОВ ПРЕД ЗАВРЪЩАНЕ В ПОРТСМУТ? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди