изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 07:56 EEST
ЗАЩИТНИК ОТ МИНЬОР (ПЕРНИК) ПОДСИЛВА ДОБРУДЖА    
Спорт

Добруджа успя да привлече още един нов играч от елитната група. След халфа Младен Стоев от Локомотив (София) жълто-зеления екип ще облече и защитникът Николай Христозов от Миньор (Перник), информираха от клуба. Разтрогналият с "миньорите" играч е на 30 години. Кариерата му започва в Локомотив (София).



След като се подвизава три сезона в "Б" група с Конелиано, Христозов отново се завръща в първия ешелон. Шест сезона той е титуляр в елитните Вихрен (Сандански), Локомотив (Мездра) и Миньор (Перник). Има и 6 мача за младежкия национален отбор.

Миналата седмица Добруджа привлече още един играч със солиден опит в професионалния футбол - нападателя Николай Вълев-Гонзо от Светкавица (Търговище). С привличането на Николай Христозов вече са осигурени попълнения за всички търсени постове и може да се счита, че селекцията за пролетния дял от първенството на Североизточната "В" група е почти завършена.

Днес Добруджа ще изиграе първия си мач за годината.

 


Сходни връзки

ЗАЩИТНИК ОТ МИНЬОР (ПЕРНИК) ПОДСИЛВА ДОБРУДЖА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди