изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 22:31 EEST
Дончева: Дадохме държавата на мутрите    
Политика Мутренските времена се върнаха отдавна и то в много по-зловещ вид от 90-те години. Това заяви пред БНР лидерът на "Движение 21" Татяна Дончева по повод вчерашното показно покушение над Златомир Иванов в центъра на столицата. Ние дадохме на мутрите държавата, добави тя.

Според Дончева, ако продължим да живеем в полулетаргия и 70 процента от гражданите да смятат, че могат да се снишат и да се приобщят към подземния свят, който ръководи страната, има само един изход - Терминал 1 и Терминал 2 на софийското летище.

Дончева откри следните прилики между атентата срещу Доган и този срещу Златко Баретата: В наглостта, в почерка и в последиците, които се целят. Вчера ни обясниха, че причина за това, което се е случило, е липсата на законова възможност веднага след първата инстанция лицата да бъдат вкарвани в затвора преди влязла в сила присъда. Много кощунствено звучи това да обвиниш законодателя и съдебната власт, че Златко Баретата продължава да бъде на свобода. Смятам, че фактите и разумната преценка на нормалните хора трябва да ни движи, а не внушения и манипулации.

От своя страна Николай Радулов, бивш секретар на Министерството на вътрешните работи в правителството на Иван Костов коментира, че мутренските времена в България не са си отивали въобще.

Виждате, че от около година и половина има терористични актове, взривове, опитът за убийство на Доган и стрелба пред едно от най-сериозните учреждения в България. Всичко, което се случва, беше очаквано. Има две новини - едната е, че нещата ще продължават така, въпреки опитите да бъдат прикрити до изборите. А другата е, че е разбит митът, че организираната престъпност е ликвидирана. http://www.cross.bg

 


Сходни връзки

Дончева: Дадохме държавата на мутрите | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Дончева: Дадохме държавата на мутрите
Автор: Anonymous да 2013-01-30 @ 20:46 EET
Цяла България се командва от Тимаджии не само  във Варна.Където са големите пари там са сложили ръка те и всички в Парламента го знаят ,но си мълчат.Няма да се оправим никога ,колкото и да е оптимист човек ,няма как да се променят нещата.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди