изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 00:43 EEST
Болярски екшън! Полицията в гонка с убиец на пътя    
Новини21-годишен криминално проявен, осъждан и неправоспособен великотърновец е задържан, след като не се подчинил на полицейско разпореждане и опитал да осуети полицейска проверка. Вчера около 05,35 ч. на ул. „Магистрална" във В. Търново, в близост до Южния пътен възел, при опит да бъде извършена полицейска проверка на лек автомобил „Сеат Толедо" с ловешка регистрация, собственост на 34-годишен мъж от Летница, водачът на автомобила не се подчинил на подадения му сигнал със стоп палка и продължил движението си с висока скорост, създавайки опасност за останалите участници в движението.

Полицейските служители започнали преследване на автомобила и въпреки многократно подаван звуков и светлинен сигнал водачът не спрял, а продължил в посока София. По-късно преследваната кола била засечена от полицейски патрул в района на Павликени, където също не се подчинила на полицейско разпореждане и преследването продължило. Водачът се отправил отново към В. Търново. Малко по-късно той бил засечен с автомобила на ул. „М. Габровска" в старата столица.

21-годишният шофьор проявил изключителна арогантност спрямо полицейските служители. Отказал да бъде изпробван за алкохол с техническо средство и да даде кръвна проба за химичен анализ.

Младежът има регистрация за унищожаване на чуждо имущество и присъда за причиняване на смърт при пътен инцидент. Задържан е за 24 часа. Срещу него е започнато бързо производство за възпрепятстване на орган на властта да изпълни задълженията си по служба. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Болярски екшън! Полицията в гонка с убиец на пътя | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди