изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 02:56 EET
ДО 8 ФЕВРУАРИ ПРИЕМАТ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ПО СХЕМА "НА ПЪТ"    
НовиниНаближава крайният срок за кандидатстване с проектни предложения по схема „На път” на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”, съобщиха от дирекция "Бюро по труда" в Добрич. Схемата предоставя финансиране за организиран транспорт до и от работното място за работещите в съответното предприятие за период до 12 месеца.

Изискването е работното място да не е отдалечено на повече от 100 километра. Целта на схемата е да се насърчи географската мобилност на работната сила в България. Реализацията й ще спомогне в такива мерки да бъдат обхванати заети, които пътуват ежедневно от и до работното си място, но нямат възможност да ползват за целта обществен транспорт. Работодателите от своя страна ще бъдат стимулирани да запазят работните места на служителите си.

Бюджетът на процедурата е 20 млн. лв., а размерът на безвъзмездната финансова помощ за проектно предложение е между 20 хил. лв. и 390 хил. лв. Проектните предложения се приемат в бюрата по труда в областните градове. Крайният срок за подаването на документите е 8 февруари.

Повече информация заинтересованите лица могат да получат от интернет страницата на Агенция по заетостта http://www.az.government.bg/ophr/. НДТ

 


Сходни връзки

ДО 8 ФЕВРУАРИ ПРИЕМАТ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ПО СХЕМА "НА ПЪТ" | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ДО 8 ФЕВРУАРИ ПРИЕМАТ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ПО СХЕМА "НА ПЪТ"
Автор: Anonymous да 2013-02-04 @ 01:03 EET

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди