изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 00:50 EEST
ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 03.02.2013    
Времето

Сутринта ще е с относително високи температури, в повечето места от 4° до 9°, само в крайните северозападни райони между 0° и 3°. От запад на изток през страната ще премине атмосферен фронт . Ще бъде облачно, около обяд в Западна България ще започне да превалява дъжд, като до вечерта ще завали и в крайните източни райони.

Истанбул 172013 02 Olga Ogneva UkraineВ Двореца - In the Palace 
Aвтор:MapelsonPiza 09



Вечерта за кратко по високите полета на Западна България ще превали и сняг, а през нощта и из Дунавската равнина. През по-голямата част от деня в Централна и Източна България, по долината на Струма ще духа до силен южен вятър и дневните температури ще са твърде високи за февруари достигайки 12°-17°, в северозападната част от страната едва 5°-8°. След преминаването на атмосферния фронт вятърът ще се ориентира от запад, в Северна България временно силен, започвайки да нахлува студен въздух.

Атмосферното налягане ще бъде твърде ниско спрямо средното за месеца, започвайки да се повишава едва към края на деня.

Времето в планините ще е твърде динамично. Вятърът по високите части ще е бурен от югозапад. Температурите ще са твърде високи, на 1200 м.н.в ще бъде около 10°, на 2000 м около 5°. Ще превалява дъжд, само по най-високите върхове на Рила и Пирин сняг.

По Черноморието ще е със значителна облачност и през деня ще духа силен южен вятър. Максимални температури до 14°-17°. Вълнението на морето ще е до умерено 3-4 бала. Температурата на морската вода е около 5°.

Дежурен синоптик: Орлин Лазаров

ПРОГНОЗА ЗА ВРЕМЕТО ПРЕЗ МЕСЕЦ ФЕВРУАРИ

 


Сходни връзки

ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 03.02.2013 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди