изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 12:26 EEST
Роми нападнаха българи, 50-годишен в болница с разбита глава    
Новини

Роми нападнаха и биха българи, един ударен с бухалка по главата е настанен в болница с комоцио, предаде кореспондентът на БГНЕС в Благоевград.



Инцидентът станал към 21.30 часа снощи пред блок 10 в квартал "Орлова чука" в жк "Еленово" в Благоевград. Компания чествали в градинката пред блок 10 ведно мъжкия празник 2-ри февруари и Трифонов ден "на патерица", пуснали си и музика.

Живущият в блок 7 ром, майстор на улуци Атанас Т., им направил забележка, че от музиката жена му не може да спи, а утре/днес-б.р./ трябвало да става рано за работа. Понеже синът на "Малкия Мук", както наричат Атанас, не се разбрал с компанията, която го нагрубила, той извикал подкрепление от ромския блок, намиращ се също в "Орлова чука". Няколко роми, предвождани от известния в махалата с прякора си "Кашкавала" нападнали празнуващите. Най-тежко е пострадал във възникналото меле 50-годишният Никола С. Той бил ритан в корема, имал синина на едната скула и по думите му, бил ударен от ромите по главата с бухалка.

В боя бил блъскан и експолицаят Васил Бойчев, който през юли 2011 година бе осъден на 4 години затвор за изнасилване на своя позната, извършено през септември 2010 г. в парк "Бачиново". Бойчев излежава присъдата си в затворническото общежитие в Бобов дол. Почти всеки уикенд той идва в домашен отпуск заради доброто си поведение.

Пострадалият Никола е приет в МБАЛ-Благоевград с комоцио и разкъсна рана на главата, настанен е в отделението по хирургия под лекарско наблюдение.

По неофициална информация 50-годишният подстрекател на сбиването Атанас Т. е задържан за 24 часа в ареста на Второ РУП-Благоевград. Инцидентът се изяснява от полицията.

Към 21.30 часа снощи отново е получен сигнал за масово сбиване в ромската махала в град Петрич. Няма приети в болница, това е поредното сбиване в ромското гето в Петрич, където от година има сблъсък между две враждуващи фамилии. В основата му е хомосексуална връзка между две момичета от враждуващите кланове Мечовци и Ресовци. / http://news.bgnes.com

ФОРУМ: "ЦИГАНСКИЯТ ПРОБЛЕМ НА БЪЛГАРИЯ СЕ ЗАДЪЛБОЧАВА":

 


Сходни връзки

Роми нападнаха българи, 50-годишен в болница с разбита глава | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди