изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 17:02 EEST
ТЪСЯТ СТРОИТЕЛ НА КЛЕТКА ОТ РЕГИОНАЛНОТО ДЕПО    
Новини

Обявена е обществена поръчка за „Строителство на Клетка I, производствени и обслужващи сгради, площадки и съоръжения за възстановяване на материали на РД с. Стожер по Договорните условия на FIDIC за строителство на строителни и инженерни обекти, проектирани от Възложителя”. Предстои офертите да бъдат отворени на 12 февруари.



Припомняме, че на 14 декември 2102 г. се сключи договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по проект „Изграждане на регионална система за управление на отпадъците в регион Добрич”. В обхвата на проекта са включени осемте общини от Добричка област: Балчик, Генерал  Тошево, Добричка, гр. Добрич, Каварна, Крушари, Тервел и Шабла с 215 населени места, сред които и 6 града, както и община Никола Козлево от Шуменска област с 11 села. Проектът е на стойност 38 877 375, 67  лева и предвижда строителството на първа клетка и две претоварни станции в градовете Тервел и Балчик. От общината информират, че приключва откритата процедура за възлагане на обществена поръчка за осигуряване на експертни и технически услуги на звеното за изпълнение на проекта. В ход е сключване на договор с избрания изпълнител. НДТ.

 


Сходни връзки

ТЪСЯТ СТРОИТЕЛ НА КЛЕТКА ОТ РЕГИОНАЛНОТО ДЕПО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди