изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 15:14 EEST
Каракачанов: ДКЕВР играе комбина с електроразпределителните дружества    
ПолитикаТрите електроразпределителни дружества надписват сметки и фактурират услуги, които не са направили

ДКЕВР играе в комбина с електроразпределителните дружества. Това е причината за високите сметки. Това обяви. Това обяви председателят на ВМРО Красимир Каракачанов пред Нова телевизия. Както е известно, поредица протести срещу високите сметки за тока се провеждат вече няколко дни в Сандански, Благоевград и Гоце Делчев.

“Трите електроразпределителни дружества надписват сметки и фактурират услуги, които не са направили. Те не изпълняват предписаният, които получават. Например, ЕВН преди са заплащали по 1680 евро на ден на 200 служители - консултанти. Те изваждат печалбата оттук с фиктивни договори. Ето ги надутите сметки за тока. Истината е, че регулаторът не си върши работата, а работи с тях”, заяви Каракачанов.

%Това, което виждат хората в сметките, не е цялата истина. До 2007 година беше просто - дневна и нощна тарифа. После обаче започнаха да се включват някакви разбивки и надбавки, които вече са седем”, каза Георги Христов от гражданското движение “ДНЕС”.

“Защо ние трябва да плащане за т. нар. несъбираеми разходи, попита Каракачанов. - ДКЕВР играе комбина с електроразпределителните дружества. Само неизплатените дивиденти на държавата са милиони левове.” Според него решението е одържавяване на електроразпределителните дружества.

http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Каракачанов: ДКЕВР играе комбина с електроразпределителните дружества | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди