изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 19:55 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ

- На 3 февруари около 19:20 часа е получено съобщение за взломна кражба от частен дом в с. Победа. Установено е, че чрез взломяване на прозорец, неизвестен извършител е проникнал в жилището. По данни на тъжителя е извършена кражба на телевизор, пералня и аудио техника. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Второ РУП Добрич.
- На 3 февруари в РУП Генерал Тошево е получено съобщение за извършена кражба от стопански двор на територията на град Генерал Тошево. Установено е, че за времето от 20:00 часа на 2 февруари до 10:30 часа на 3 февруари, неизвестен извършител противозаконно е отнел комбиниран багер-товарач, марка „JCB”. По случая се работи в условията на досъдебно производство по описа на РУП Генерал Тошево.
- На 2 февруари в 21:10 часа в град Балчик, автопатрул спират за проверка лек автомобил „Нисан”, управляван от Н.Н. (65г.). При последвалата проверка за алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,39 промила в издишания от водача въздух. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУП Балчик. 

 Контролните органи са съставили 20 акта и 54 фиша за констатираните от тях нарушения.

 На територията на ОД НА МВР Добрич са регистрирани пет пожара.

04.02.2013 г.       ОД НА МВР ДОБРИЧ

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди