изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:23 EET
Румен Петков: Лиляна Павлова и Симеон Дянков са „нашите" хора в правителството    
ПолитикаПловдив. Няма да искаме оставката на министъра на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова, защото от гледна точка на изборния успех на БСП, тя ни е нужна в правителството. Това каза на пресконференция в Пловдив депутатът от Коалиция за България Румен Петков, предаде репортер на Радио „Фокус”-Пловдив. Лиляна Павлова и Симеон Дянков са „нашите" хора в правителството, каза още Петков.

 На въпрос защо въпреки многото критики към нея, тя е с най-висок рейтинг, Петков отговори, че аудиторията се облъчва предимно с информация за това как тя реже ленти. В нейния работен ден има два варианта - или тръгва с мотика, за да прави първа копка, или с ножичка да реже лентички, коментира Румен Петков. По думите му, така се получава, когато важните проблеми се спестяват на обществото. Според депутата, Лиляна Павлова е единствената в кабинета, която е по-чувствителна от премиера Бойко Борисов. На въпрос как намира идеята да бъде намален броят на депутатите, Румен Петков каза, че неговото предложение е те да бъдат занулени. За какво са ни депутати - един Бойко Борисов ни стига, посочи той. Ако това стане ще се премахне представителността на гражданите в Народното събрание, което е основа на парламентарната република. Това са популистки идеи, които ограничават демокрацията, но понеже Народното събрание показва не просто безполезността, а с определени свои действия и вредноността си за българското общество, има чуваемост, обясни Петков. Според него референдумът по повод пушенето в закрити пространства едва ли ще вкара инициаторите от СДС в парламента. Личната му позиция обаче е да има обособени помещения за пушачите.
 


Сходни връзки

Румен Петков: Лиляна Павлова и Симеон Дянков са „нашите" хора в правителството | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди