изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:21 EET
Европол постави под съмнение ръката на “Хизбулла” в Бургас    
Европейски съюз България беше приветствана от Израел и САЩ за разследването си, което уличи ливанската радикална шиитска групировка “Хизбулла” в организирането на атентата в Бургас от миналия юли. Други обаче, не са толкова сигурни в тези твърдения.

Директорът на Европол Роб Уейнрайт казва, че е съгласен с твърдението, че атаката е с ливански произход, изхождайки от нейния маниер, но добави, че характерната връзка с “Хизбулла” не е толкова сигурна.

Съоснователят на mideastnewswire.com, Николас Ное каза, че е рано да се правят подобни изводи на тази фаза. “Този случай може да промени всичко. Наблюдателят на тези събития трябва да бъде много внимателен при правенето на изводи. Води се война. Има информационна война, има и война с военни действия. Дали мисля, че “Хизбулла” може да е замесена? Според мен, това е напълно възможно. Но засега нищо не е сигурно”, каза той, пише на страницата си “Биг Нюз Нетуърк”.

“Дори и да не е “Хизбулла”, вижда се ясно, че терористичният акт е извършен от организация, която има определени възможности по света, затова заплахата се запазва”, каза Уейнрайт. “Не искам да преувеличавам мащаба на тази заплаха, но смятам, че силовите структури, правителствата, трябва да си вземат поука от инцидента и да се подготвят за възможността за подобни атаки из цяла Европа”, каза още той. http://www.blitz.bg

ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРСКИЯ КЪРВАВ АТЕНТАТ НА ЛЕТИЩЕ САРАФОВО ОТ 18 ЮЛИ /ВИДЕО И СНИМКИ/ ОБНОВЯВА СЕ

 


Сходни връзки

Европол постави под съмнение ръката на “Хизбулла” в Бургас | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди