изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:29 EET
Българки пъшкат по скайпа за долар на минута    
Новини Скайп е на път да вземе хляба на еротичните телевизии. Създадената за евтини телефонни разговори програма вече е сред основните доставчици на онлайн сексуслуги, като родното интернет пространство е пълно с оферти към българки да пъшкат и да се разсъбличат по интернет срещу долар на минута. От толкова тръгва услугата.

Нашенките, които си докарват допълнителен приход по този начин, вече са цяла армия. Еротичните агенции, набиращи желаещи, им обещават среден доход от поне 2 бона на месец. Някои от кибертруженичките твърдят, че успяват да си докарат понякога и по 250 долара на ден, пише "Телеграф".

Най-често еротичните агенции набират кандидати, като им предлагат солени хонорари в сайтове за работа и форуми. Парите се взимат за пъшкане по няколко часа през уеб камератаот вкъщи. вече десетки нашенци са се регистрирали из международни сайтове за онлайн секс. В някои от порталите дори се създават отделни директории за българите.

Така посетителите от държави, предимно от Арабския свят и Азия могат веднага да кликват върху профила им и да им споделят интимните си мераци. От възможностите за допълнителни доходи се възползват и мъже.

Мощен компютър, добра визия и малко английски са достатъчни за сеансите. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Българки пъшкат по скайпа за долар на минута | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди