изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:26 EEST
БЪРЗО 3-0 И ЗА ЮНОШИТЕ НА ДОБРУДЖА 07    
Спорт

Отборът на Добруджа 07 победи с 3-0 гейма (25-13, 25-19 и 25-20) Перун (Варна) в среща от група 4 на държавното първенство по волейбол при юношите старша възраст. Двубоят се игра в зала УСШ в Добрич и продължи 54 минути. Победата бе 12-та поред за възпитаниците на Генчо Цветков, които убедително оглавяват временното класиране без да познават вкуса на загубата.



Наставникът на домакините пусна в игра всички състезатели. Най-резултатни бяха Жулиен Георгиев и Тодор Димитров, които успешно се изявиха на мрежата благодрение на добрата игра на Доброслав Добрев. В игра влязоха още: Никола Златев, Владимир Тодоров, Александър Тосев, Милен Минчев, Георги Господинов, Ивайло Калев и Искрен Манев.

"Доволен съм от победата и играта, която показаха всички волейболисти в отбора ни. Двубоят започна с един бърз първи гейм, който даде самочувствие на състезателите ни. В следващите две части показахме, че сме по-добрият тим и заслужено се поздравихме с поредния успех", заяви за пресцентъра на "Изида" треньорът на Добруджа 07 Генчо Цветков.  Припомняме В, че по-рано днес и девойките на Добруджа 07 победиха с 3-0 Торо волей Варна.

 


Сходни връзки

БЪРЗО 3-0 И ЗА ЮНОШИТЕ НА ДОБРУДЖА 07 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди