изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:25 EEST
СПОРТНИ ГИГАНТИ ОБЛЯКОХА ЙОРДАН ПЕТРОВ    
СпортЛекоатлетът тренира в комплекс, в който руснаци наляха 300 милиона лева. Всички състезатели на Добруджа 99 подобриха времената си с 10-15 сек.

Спортните гиганти Puma и Joma облякоха националът по лека атлетика от клуб Добруджа 99 Йордан Петров. Талантливият спортист получи екипировките по време на лагера си от спортното училище в модерния комплекс Камчия край Варна, в който руснаци наляха 300 милиона лева, коментираха от клуба на Петров.
Джома е испанска компания, която ще облича олимпийците ни за Игрите в Бразилия през 2016 г. Именно в тях се е прицелил възпитаникът на Николай Янков, който след репортажите за тежкия му начин на живот, получи помощ от десетки българи.
Пума пък е основен спонсор на националите на Ямайка, в чийто е най-бързият лекоатлет на планетата Юсеин Болт. "Лекоатлетите се подготвяха при прекрасни условия в Камчия за предстоящите държавни първенства в Добрич. Ние имахме честа да бъдем първите българи, които да тренират на новата лекоатлетическа писта в спортния комплекс край Варна. Първият ни лагер бе на Спорт палас край Варна, а вторият на Камчия. Всички състезатели бягаха на чисто новата писта на Камчия, която е много бърза и е построена по всички стандарти на международната федерация по лека атлетика. Всички наши възпитаници подобриха личните си резултати с 10-15 сек. Всеки ден се провеждаха двуразови тренировки, използвахме всички екстри - сауна, фитнес, басейн. Храната бе на много добро ниво и бе съобразена със спортния режим на спортистите”, коментираха от Добруджа 99.
 


Сходни връзки

СПОРТНИ ГИГАНТИ ОБЛЯКОХА ЙОРДАН ПЕТРОВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.74 секунди