изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 06:23 EEST
ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 07.02.2013    
Времето

Днес следващото денонощие ще бъде облачно. С преминаващия  студен атмосферен фронт от запад ще завали дъжд. Привечер с понижението на температурите валежите по високите полета на Западна България и из Дунавската равнина/ към Предбалкана/ ще преминат в сняг. През нощта срещу петък в почти цяла Северна България вече ще превалява сняг. Вятърът в Източна България ще бъде от юг, на моменти и силен и там температурите ще достигнат 13°-15°, докато в Западна ще останат значително по-ниски, между 5° и 10°, в София 7°. Сутринта минималните ще са между 1° и 6°, в София 1°.

PN 249-12 22.06.2012 АЛЕКСАНДРИЯ, УКРАЙНА: Детският фолклорен танцов ансамбъл "Калинка Вълчева"-Тервел с главен художествен ръководител Нели Динкова бе почетен гост на празника на украинския град Александрия.Tyran Richard 35011



Атмосферното налягане ще е значително по-ниско от средното за месеца.

В планините ще е облачно. Още преди обяд в западната половина от страната по-високите части ще започне да превалява сняг, но към края на деня вече и до подножието им. В по-източните райони преваляванията ще започнат по-късно през деня, където вятърът по билата ще се задържа от юг силен и бурен. Дневни температури на 1200 м.н.в в Западна България до към 5°, на 2000 около 0°, но по-късно през деня ще започнанат бързо да се понижават. Над Родопите и Източна Стара планина ще са с 2-4° по-високи.

По Черноморието ще е по-често със значителна облачност, през деня без валежи. Едва привечер ще започне да превалява дъжд. Ще духа силен южен вятър. Топло, с максимални температури до 12°-14°. Вълнението на морето ще е до умерено 3-4 бала.

Дежурен синоптик: Орлин Лазаров

 


Сходни връзки

ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 07.02.2013 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди