изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:54 EET
Предотвратиха взрив пред турското посолство в София    
НовиниЛек автомобил "Форд Ескорт" се запали в движение на столичния булевард "Васил Левски" днес около 11 часа преди обед. Малко след като минал светофара на кръстовището с булевард "Патриарх Евтимий", шофьорът надушил миризма на изгоряло. Човекът спрял на метри от посолството на Турция, отворил капака и оттам лумнали силни пламъци.

Той се сащисал, започнал да търси пожарогасител, притекли се на помощ таксиметрови шофьори пък се опитали да помогнат, хвърляйки върху горящия двигател старо платнище. Шофьорът, на възраст около 30 години все пак се усетил и позвънил на спешния телефон. Оттам веднага били изпратени екипи на пожарната и полицаи. Докато бъдат потушени пламъците, движението по булевард "Васил Левски" между "Патриарх Евтимий" и "Гурко" бе прекъснато, а трафикът отклоняван по обиколни маршрути.

Почти е сигурно, че неизправност в електрическата система на автомобила е предизвикала късо съединение и опожарило колата, която видимо е над 20-годишна.

Пожарникарите се справиха с пламъците с лекота. Бързата им реакция, коментираха насъбралите се зяпачи, навярно се дължи на близостта с турското посолство. А ако се окаже, че автомобилът е с газова уредба и гръмне пред представителството на Анкара у нас, ще трябва пак да обвиняваме “Хизбулла”.

Дилян ВЪЛЕВ

http://www.blitz.bg/

 


Сходни връзки

Предотвратиха взрив пред турското посолство в София | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди