изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 01:12 EEST
СОК „АЛБЕНА” Е 100 ПРОЦЕНТА НАТУРАЛЕН    
Туризъм100 процента натурален, мътен ябълков сок е сок „Албена”. Той е получен, чрез студено пресоване на пресни ябълки собствено производство, което гарантира качеството на готовия продукт още от градината.


 Сокът е пастьоризиран и дозиран в опаковки bag-in-box с вместимост 3, 5 и 10 литра. При производството на сока, който е произведен е от „Еко агро“ АД, не се влагат никакви подсладители, консерванти и оцветители, съобщава блогът на Албена” АД. 
Ябълките, вложени в сока, са произведени в градините на Албена, които са около Балчик и Албена. Сортовете на ябълките са Флорина, Златна Превъзходна, Мелроуз, Бребърн и др. По- голямата част от сока е произведен от микс от сортове, които се допълват взаимно.
Полезното действие на ябълковия сок се дължи на съдържащите се в ябълките пектин и полифенолни съединения. Те помагат за пречистването на  от вредните токсини, като се свързват с тях и ги извеждат от организма. Пектинът успокоява лигавицата на стомаха и затова ябълките са отлично средство за профилактика на стомашно-чревни проблеми. Препоръчва се ябълковият сок да се приема преди хранене.
Сокът “Албена” може да намерите в търговската мрежа.
Трилитровата кутия със сок „Албена” при покупка до 50 броя е на цена от 6,50 лева с ДДС, а над 50 брой цената е 5.55 лв с ДДС. Предимството на мътния ябълков сок, пред бистрият такъв е, че при бистренето на пресовия сок се губят голяма част от полифенолните съединения, които са естествен антиоксидант. При технологията на производство на мътен ябълков сок максимално се запазват ценните вещества, съдържащи се в суровината.
В цехът за сокове към „Еко агро“ АД се произвеждат и други видове 100%  натурални сокове от арония, круша, череша, праскова, малина и няколко вида смесени сокове.
 


Сходни връзки

СОК „АЛБЕНА” Е 100 ПРОЦЕНТА НАТУРАЛЕН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди