изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 01:20 EEST
5% НАМАЛЕНИЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ПРЕЗ САЙТА НА АЛБЕНА    
Туризъм

Отстъпка от 5 % дава туристическото дружество „Албена” АД за резервация на ваканция през сайта  www.albena.bg.

Albena/Албена 
Снимка: Йоанна ДуковаAlbena/Албена От птичи поглед Снимка: Архив на "Албена" АДAlbena/Албена
Йоанна
Снимка: Светослав Петков



От Перлата на българското Черноморие припомнят, че гостите на Албена могат да се насладите на перфектната почивка на една от най-широките плажни ивици у нас, 61 на сто от която е предназначена за безплатно плажуване. Албена отново предоставя на гостите си, резервирали почивка по формулите ол-инклузив и ултра ол-инклузив, както и на тези, предпочели почивка в хотелите „Фламинго Гранд”, „Лагуна Маре”, „Калиопа” и „Боряна”, безплатно по 1 чадър и 2 шезлонга на стая. Гостите, отседнали в хотелите „Добруджа”, „Доростор”, ”Камелия”, ще могат да се възползват от по един преносим безплатен чадър на стая на свободните площи на плажа.
През летния сезон на 2013 г. за гостите на Албена вече ще има нови дървени пътеки по плажа за инвалиди и детски колички. За семействата с малки деца и бебета ще бъдат осигурени шезлонги за бебета. За игрите и забавленията на малчуганите се изграждат нови модерни детски площадки около хотелите „Нона”, „Калиопа”, „Гергана”, „Вита Парк”, „Ралица Супериор”, „Оазис” и пред ресторант „Компас”.
От новия сезон за първи път у нас Албена ще предложи удължена закуска до 12 часа в хотел „Боряна” и до 11 часа в хотел „Лагуна Маре”, които през 2013 г. ще работят по формула на нощувка със закуска или закуска и вечеря.
 


Сходни връзки

5% НАМАЛЕНИЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ПРЕЗ САЙТА НА АЛБЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди