изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 19:58 EEST
АГЕНЦИЯ ФОКУС ПРЕДСТАВЯ ДНЕШНИЯ БРОЙ НА В-К НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА    
НовиниДобрич. „Добричлии пострадаха при взрив в автомобил”, съобщава заглавието от челото на вестник „Нова добруджанска трибуна”. Двама мъже от Добрич - на 29 и 33 години, са пострадали при взрив в лек автомобил във Варненско, по информация на Областната дирекция на МВР в морския град. Сигнал за инцидента е получен около 16.20 часа на 7 февруари. Колата се движела по пътя за квартал „Виница”, когато се взривила.

На място е изпратен един противопожарен автомобил, с който са погасили пожара. „Добрич протестира срещу монополите”. Вчера стотици добричлии са излезли въпреки лошото време на организирания в социалните мрежи протест срещу високите сметки за ток и монопола на енергоразпределителните предприятия в страната. В частност добруджанци протестираха срещу “Енерго-про”, които обслужват Североизточна България. „Български и британски орнитолози монтираха сателитни и GPS-предаватели на гъски”, съобщава изданието”. Български и британски орнитолози са монтирали устройствата на гъски, зимуващи в Шабленското и Дуранкулашкото езеро. Сателитните предаватели дават възможност да се проследи миграцията на гъските по целия им прелетен път до Сибир, за където те ще потеглят след месец. Днешният успех поставя България във водеща позиция в изследването и опазването на този застрашен от изчезване вид, коментират орнитолозите.
 


Сходни връзки

АГЕНЦИЯ ФОКУС ПРЕДСТАВЯ ДНЕШНИЯ БРОЙ НА В-К НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди