изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 15:11 EEST
ГЕОРГИ ПЕТРОВ: ЩЕ ИГРАЕМ ЗА ВСЕКИ ГЕЙМ ДО КРАЯ НА ПЪРВЕНСТВОТО    
Спорт”Шансовете за първото място след днешната победа значително се увеличиха. Ние добавихме ценни три точки, а основният ни противник Дунав допусна загуба. Вече имаме аванс от 5 точки, който ни дава глътка въздух”, заяви за пресцентъра на клуба треньорът на добричлии Георги Петров след победата на отбора му с 3-0 гейма над УНСС.


„Доволен съм от играта на тима и постигнатата победа. Момчетата играха с настроение, много спокойно и задружно. Големи благодарности отправям към нашата прекрасна публика, която отново напълни залата и много ни подкрепя във всеки един мач. Благодаря на нашите спонсори и общината, които също ни подкрепят безрезервно, а с това съвместно създаваме и голяма радост на привържениците на отбора и волейбола. Начело сме и имаме комфортна преднина, но ние ще продължим да се борим във всеки един мач. Ще излизаме да печелим не само срещите, но и всеки един гейм, независимо на кое място в класирането е противникът ни. На нас най-вероятно ни предстои да влезем в Суперлигата, а това означава, че в следващите месеци трябва да градим и нашия характер”, допълни младият специалист.
„Сега насочваме своето внимание за мача ни с отбора на Хектор за втория кръг на турнира за Купата на България, който е изграден основно от ученици и студенти. Срещата ще се играе в сряда в НСА, като най-вероятно мача ще започне в 16 ч. Целта ни е да постигнем колкото се може повече в турнира. Нашето желание е да стигнем до финалната четворка, която ще ни противопостави срещу отбори от Суперлигата”, каза още Петров.

 

 


Сходни връзки

ГЕОРГИ ПЕТРОВ: ЩЕ ИГРАЕМ ЗА ВСЕКИ ГЕЙМ ДО КРАЯ НА ПЪРВЕНСТВОТО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди