изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 14:15 EEST
Кукла на Борисов и погребален венец в ЦСКА    
СпортФарсът с продажбата на ЦСКА днес продължава. По-рано ви съобщихме, че известният фен Евгени Рангелов-Зозо и още няколко човека бяха в офисите на “Титан”, за да приемат офертата на Димитър Борисов за покупка на клуба. Шефът обяви, че днес до обяд ще се раздели с акциите за 2 милиона лева. Повод за изказването му стана поредната атака на привържениците с плакати “Пак е 3:3 и Титан от криза се спаси”.

След като делегацията пристигна в офисите на “Титан” не беше допусната от охраната. По думите на кандидат купувача Евгени Рангелов – Димитър Борисов, се е скрил и не е поискал да се види с кандидат купувачите. Човек на Борисов препратил делегацията на стадион “Българска армия”, за да преговаря с Венци Живков.

“Имахме цел да купим футболен клуб ЦСКА, но не ни приеха. Представлявам много сериозни хора, от Испания. Имат огромен интерес да влязат чрез ЦСКА в България”, заяви Евгени Рангелов-Зозо.

Малко преди делегацията да потегли с автомобилите, от прозореца на един от “Мерцедес”-ите се появи кукла на Димитър Борисов, облечена с анцуг на националния отбор. До стената беше изправен и погребален венец, на който имаше надпис: “Титан ти погреба ЦСКА.” В една от другите коли представител на купувачите отвори куфар пълен с пачки от по 500 евро.

Целият фарс напомня за арабските шейхове, които се появиха на „Армията“ преди четири години, когато собственик на клуба бе Александър Томов. Тогава маскираните фенове имаха желание да купят клуба и още веднъж да намекнат, че е време ръководството да си тръгне.

untitled1_1.jpg

Кукла с лика на Димитър Борисов

untitled2.jpg

http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Кукла на Борисов и погребален венец в ЦСКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди