изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 07:07 EEST
Как да ви уцели стрелата на любовта точно на „Свети Валентин“?    
Любопитно

На 14 февруари отново ще се чудим какво да празнуваме – денят на виното или на любовта. А дали изобщо да празнуваме? Със сигурност на този ден ще се веселят влюбените, годениците, младоженците и вечните романтици. На скептиците и опарилите се в любовта едва ли ще им е до радост и целувки. То сигурно няма и кого да прегърнат.



Струва си този ден да отбележат с компания необвързаните и самотните – богът на любовта си знае работата и може да ви улучи със стрелата си точно на 14 февруари, което няма как да се случи, ако се криете у дома, оплаквате самотата си и бършете сълзите си пред телевизора с някой любовен филм.

Предприемчиви ресторантьори и организатори на събития са помислили за всичко. За първа година се акцентира на партитата за необвързани. Ела сам, ела с компания и е много вероятно да си тръгнеш с любовта под ръка.

И понеже в тази вечер магията ще е навсякъде – позволете й да ви омагьоса. Не пропускайте концерти, изложби, вечеринки, флашмобове, верижни целувки – предложенията са много. Проверете какво се организира във вашия град и се включете или сами станете инициатори на някое „влюбено“ събитие.

Споделете ни вашите преживявания и доказателства, че любовта е чудотворна сила.

http://www.az-jenata.com

 


Сходни връзки

Как да ви уцели стрелата на любовта точно на „Свети Валентин“? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди