изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 19:41 EEST
Почина Мария – една от най-драматичните героини на “Предай нататък”    
Общество Почина Мария - една от най-драматичните героини на предаването "Предай нататък" на Наталия Симеонова. Младата жена от Ямбол беше с ампутиран крак вследствие на онкологично заболяване и мечтаеше за протеза, с която отново да се чувства пълноценен човек.Красивата, умна и изключително борбена Мария сама гледаше малкия си син Георги. Изоставена от бащата на детето си, тя намира сили да поеме отговорността да бъде самотен родител. В предаването, получило огромна зрителска популярност, младата жена разказа, че мечтае за протеза, с която отново да проходи и да се чувства пълноценен човек.


Мария не се оплака нито за миг. Само сподели, че била огорчена от неприличните предложения, които получила, когато пуснала обява, че търси спонсори, за да закупи така нужната протеза. “Имаше много неприятни предложения. Откровено ми казваха, че ще ми дадат пари срещу секс”, сподели пред камерата младата жена.

След излъчването на предаването пернишкият милионер Росен Русимов обеща, че ще дари нужните средства и ще помогне на Мария да осъществи мечтата си.

Уви, Мария не успя да пребори коварната болест. На страницата на предаването във Фейсбук стотици приятели и хора, съпричастни към съдбата на Мария, споделиха думи на скръб и съчувствие.

“Мария, момичето с лъчезарна усмивка и силен дух, ни напусна днес. Отиде си без да сбъдне мечтата си. Напусна този свят с надеждата, че ще пребори коварната болест. Почивай в мир, Мария! Вярвам, че си на по-добро място, от където ще бдиш над малкия си син Гого!”, споделя Елена Манолчева.

“Дали има човек, който да премине през толкова трудности, да разбере че е болен от най-ужасната болест, да остане с един крак и въпреки всичко да има силата да се усмихва и да мисли толкова позитивно както тя правеше. Вярваше, че ще се оправи заради това детенце и че само тя може да се грижи за него, а сега нея вече я няма. Не мога повярвам...”, пише Гергана Люцканова. /http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Почина Мария – една от най-драматичните героини на “Предай нататък” | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Почина Мария – една от най-драматичните героини на “Предай нататък”
Автор: Anonymous да 2013-02-14 @ 10:32 EET
Почивай в Мир Мария...
Почина Мария – една от най-драматичните героини на “Предай нататък”
Автор: Anonymous да 2013-02-14 @ 13:11 EET
Всички сме безсилни пред смъртта! Беше страхотна личност това момиче! Вечна памет Мария!

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди