изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 10:55 EEST
ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 14.02.2013    
Общество

През следващото денонощие ще остане облачно. През втората половина от нощта в западните райони валежите временно ще спрат, а в Централна и Източна България ще вали дъжд, в планините там - сняг. Минималните температури ще са сравнително високи - между 0° и 5°. В София - около 1°. Утре на много места ще вали дъжд. Около обяд вятърът ще се ориентира от североизток, в източната половина от страната ще се усили и с него ще нахлува по-студен въздух.

Shanna Marie McLaughlin 26PN 020-13 9.02.2012 ДОБРИЧ: За пореден път Добрич показа, че не е готов да заяви открито несъгласието си. Доказателство за това е организирания от Инициативен комитет за повече грижа за децата на България протест, който се проведе в събота в цялата страна. В Добрич също имаше обявен час за протеста, но на уреченото място – пред общината, се явиха само три майки. За жалост освен журналисти, дори и полицаите, които трябваше да охраняват протеста бяха повече – четирима.PN 022-13 10.02.2013 ДОБРИЧ: Днес стотици добричлии излязоха въпреки лошото време на организирания в социалните мрежи протест срещу високите сметки за ток и монопола на енергоразпределителните предприятия в страната. В частност добруджанци протестираха срещу "Енерго-про", които обслужват Североизточна България. "Защо частни лица прибират дивиденти от мрежа, която е изградена с нашите пари. Това сега е един мирен протест, но ако не се предприемат мерки, протестите ще прераснат в бунтове" - заяви Лъчезар Петров.



В Предбалкана и по високите котловинни полета на Западна България рано сутринта и през втората половина от деня ще превалява сняг, а с понижението на температурите привечер и през нощта срещу петък в Северна България дъждът също ще преминава в сняг. Максимални температури - между 4° и 9°. В София - около 5°.

Атмосферното налягане ще остане по-ниско от средното за месец февруари.

Над планините времето ще бъде облачно, мъгливо. Ще вали сняг. Ще духа умерен и силен, вече изток-югоизточен вятър. По високопланинските проходи ще има навявания. Максимална температура на 1200 метра: около 2°, на 2000 метра - минус 4°.

По Черноморието ще бъде облачно. С прекъсвания ще превалява дъжд. Умереният източен вятър след обяд ще се ориентира от североизток и ще се усили, което ще повиши и морското вълнение до 3-4 бала. Максимални температури - между 6° и 9°. Температурата на морската вода е 6°-7°.

Дежурен синоптик: Анастасия Стойчева

 


Сходни връзки

ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 14.02.2013 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди