изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 17:27 EEST
СВЕТСКА КЛЮКА    
НовиниСВЕТСКА КЛЮКА


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на очарователната госпожица Михаела Йорданова, дъщеря на колегата Руслан Йорданов, която точно днес стана на цели осем години. Целокупният екип на По-добрия вестник желае на рожденичката да е много здрава, усмихната, щастлива, обичана, все така отлично да се справя в училище и да спечели още много и престижни състезания на корта. На родителите на малката принцеса желаем тя много да ги радва и да имат много поводи за гордост.

РОЖДЕНИЧКА ДНЕС е още една малка чаровница – внучката на главния счетоводител на По-добрия вестник Фроска Ташева – Флора. Всички ние от НДТ й честитим празника, като й желаем да расте здрава, щастлива,  отлична ученичка и успешна във всичко, което прави, за радост на родителите и цялото семейство.

МНОГО СПЕЦИАЛЕН е Денят на влюбените за семейството на нашата колежка Мариела Бончева. А причината е, че на този ден тя и съпругът й Милен Илиев честват годишнина от сватбата си. Колективът на „Нова добруджанска трибуна” ги поздравява с празника и им желае дълъг и щастлив семеен живот, както и много прекрасни емоции, свързани с техния талантлив син Ники.

 

 


Сходни връзки

СВЕТСКА КЛЮКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди